شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

خداحافظی سامسونگ با اندروید | فیوشا جایگزین اندروید می شود

  • کد خبر: ۹۳۴۲۰
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۶
خداحافظی سامسونگ با اندروید | فیوشا جایگزین اندروید می شود
چندین سال دیگر گوشی‌های سامسونگ احتمالا دیگر با سیستم عامل اندروید روانه بازار نخواهند شد و اندروید جای خودش را به سیستم عامل تازه نفس دیگری به نام فیوشا می‌دهد که گوگل سال‌هاست مشغول توسعه‌اش است.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق گزارشی جدید، سامسونگ می‌خواهد در سال‌های آینده اندروید را ترک کرده و برای محصولاتش به سراغ فیوشا برود.

اندروید محبوب‌ترین سیستم عامل جهان است، بنابراین سامسونگ نمی‌تواند به یکباره آن را کنار بگذارد و به سراغ سیستم عامل دیگری برود. به گفته یکی از منابع با حساب توییتری «dohyun854»، چندین سال طول می‌کشد تا سامسونگ، فیوشا را جایگزین اندروید کند.

فیوشا جایگزین اندروید در محصولات سامسونگ

فیوشا با وجودی که چندین سال است در دست توسعه قرار دارد، هنوز شاهد استفاده چندانی از آن نیستیم. علاوه بر این، سامسونگ از اندروید به همراه پوسته اختصاصی‌اش بهره می‌برد که در طول سال‌ها نام‌های متفاوت زیادی داشته و جدیدترین آن One UI نام دارد. با این حال نمی‌دانیم کره‌ای‌ها به چه صورتی از سیستم عامل متن باز فیوشا استفاده می‌کنند.

اگر اطلاعات اخیر صحت داشته باشد، سامسونگ برای چنین تغییری تنها نیست و گوگل پشت این برنامه است. در حقیقت این غول جستجوی اینترنتی می‌خواهد در آینده فیوشا را جایگزین اندروید کند؛ سیستم عاملی که از پایه و با کد جدید Zircon و نه کرنل لینوکس توسعه یافته است.

گوگل سیستم عامل فیوشا را برای محصولات مختلفی توسعه می‌دهد؛ از گوشی‌های هوشمند گرفته تا پوشیدنی‌ها، تبلت‌ها، کامپیوترها و اینترنت اشیاء. در حال حاضر فیوشا به صورت آزمایشی توسط نست هاب قابل استفاده است.

اگر گوگل واقعا چنین برنامه‌ای را دنبال کند، سامسونگ تنها شرکتی نخواهد بود که اندروید را کنار می‌گذارد و تمام شرکت‌های اندرویدی در چنین مسیری گام برمی‌دارند. اگر چنین آینده‌ای در انتظار سیستم عامل گوگل باشد، همچنان باید چندین سال صبر کنیم. با توجه به محبوبیت بالای اندروید، گوگل باید استراتژی محتاطانه‌ای را در پیش بگیرد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->